Pentru a reuşi să trimiteţi solicitarea dvs., trebuie să completaţi toate câmpurile formatate îngroşat. Vă rugăm să acceptaţi, că noi vom putea prelucra exclusiv formulare completate in totalitate.

Contact
Eu aş dori un Catalog
Rog vizită externă
Einverstaendniserklaerung_newsletter
Einverstaendniserklaerung_Datenerfassung

 

Informaţie importantă

Protecţia sferei private a utilizatorului paginilor noastre este importantă pentru noi. De acea pentru dvs. ca utilizator sunt valabile următoarele condiţii privind protecţia datelor:
Solicitarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal se solicită numai în cazul inregistrării datelor personalizate – ca de ex. elaborarea ofertei.
La folosirea datelor personalizată dvs. vă declaraţi acordul privitor la colectarea și prelucrea conform celor de mai jos:
Datele dvs. de inregistrare pot fi prelucrate in scopul elaborării unor răspunsuri la solicitări, cereri şi informaţii şi similare, ca şi pentru prelucrarea prezentarea conform scopului în servicii electronice. Datele cu caracter personal se memorează doar un timp adecvat, pentru  a putea răspunde corespunzător şi altor solicitări. Apoi se şterg datele cu caracter personal şi se reţin doar datele pentru scopul elaborării unor evaluări.
Datele cu caracter personal se utilizează exclusiv pentru prezentarea serviciilor electronice conform necesităţilor – în acord cu cele prezentate mai sus . În rest ele nu se transmit unor alte persoane.
Vă rugăm să reţineţi.
Vom fi în stare să vă transmitem oferte şi date privind comercianţii, numai dacă aţi aprobat reţinerea în memoria electronică.
Info:
Aveţi oricând posibilitatea de a revoca declaraţia dvs. de acord prin e-mail către unsubscribe@krause-systems.de.