KRAUSE-Werk Alsfeld

Prezentarea intreprinderii KRAUSE –Werk GmbH & Co.KG

Intreprinderea KRAUSE-Werk in Alsfeld/Hessen a fost infiinţată în anul 1900 şi dispune astfel de o tradiţie de peste 100 de ani în domeniul producţiei şi comercializării sistemele de scări şi de schele. De atunci intreprinderea a avut o creştere dinamică devenind un grup de intreprinderi de notorietate internatională.
În ultimii ani s-au construit şi dezvoltat alte locaurii de producţie resp. comercializare in Polonia, Ungaria, Rusia si Elveţia.
Prin produsele noastre am ajuns să stabilim dimensiunile privind funcţionalitatea, siguranţa în prevenirea accidentelor şi funcţionabilitate. Apreciem în mod deosebit inovaţiile orientate spre practică – numele KRAUSE este sinonim cu articole calitativ superioare, este de la sine inţeles că produsele KRAUSE se supun celor mai stricte controale de calitate şi de securitate în laboratorul propriu, de asemenea unor verificări permanente ale materialelor şi TUV.
Propriile noastre dezvoltări constituie o componentă esenţială a filozofiei firmei.
Aceasta a condus la un mare număr de brevete internaţionale si drepturi protejate. Premiile naţionale şi internaţională demonstrează din nou şi din nou calitatea inovațiilor KRAUSE.
Prin intermediul unei echipe creative şi angajate în serviciul intern şi extern şi prin servicii complete de service incl. asistenţa profesională pentru proiecte resp. after-sales (după achiziţie, rom.),  KRAUSE constituie pentru clienţii săi un partener puternic şi de incredere. Obiectivul nostru constituie succesul partnereilor noştri.