Sisteme pentru soluţii special
Sonderlösung Sondergerüst aus Aluminium

Exemple de soluţii inovatoare, design personalizate si structuri speciale din aluminiu

Faceţi clic pe pictograma de soluţie specială de aluminiu, pentru mai multe informaţii

  • Scara din aluminiu
  • Platforma mobila din aluminiu
  • Platforma  de lucru fixa din aluminiu
  • Platforma de lucru mobila din aluminiu
  • Platforma de trecere din aluminiu
  • Schela speciala din aluminiu
  • Scara speciala din aluminiu
  • Scara speciala cu trepte late din aluminiu

Aveti intrebari despre constructiile noastre speciale din aluminiu? Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe despre serviciile noastre speciale.

Noi va sfatuim personal şi fără obligaţii.

Date personale
Ihre Mitteilung

De peste 100 de ani KRAUSE este angajat in sisteme de alpinism şi soluţii oferite pentru acces sigur şi convenabil de a lucra de locuri şi situaţii deosebite. Această experienţă se reflectă în programul nostru standard de succes şi este baza pentru servicii foarte speciale: Krause - soluţii speciale

În operaţiunile de zi cu zi, este adesea necesar să se actioneze rapid şi în condiţii de siguranţă pentru a ajunge la locuri îndepărtate. Din acest motiv, companiile au nevoie de solutii flexibile care se adaptează bine nevoilor lor.

Portofoliul nostru ,extins, de produse şi fabricaţia propria ne permit să lucram cu dumneavoastra si între timp sa va dezvoltam soluţii personalizate de afaceri . Va putem sprijini sa realizati proiectul de la A la Z cu caracteristici cum ar fi fiabilitatea. Indiferent daca este vorba de scarile din aluminiu cu trepte late, scari industriale, platforme de trecere , lifturi, ascensoare de serviciu, platforme de lucru, scari speciale, parapate sau balustrade din aluminiu - majoritatea constructiilor noastre speciale sunt fabricate într-un design modular care permite înlocuirea uşoară şi extinderea , cu utilizarea simultană de componente standardizate, care de multe ori duce la optimizarea costurilor de proiect.

Pentru cerinţele complexe, personalul este pe site-ul nostru, în scopul de a dezvolta împreună o soluţie la problema voastra. Echipa Krause-birou se compune din: inginer sudura, sudori autorizati, ingineri constructori şi designeri pentru a vă asigura o calitate, stabilă şi funcţională a construcţiilor speciale, ori pentru produsul standard , în termeni de calitate, durabilitate si eficienţă.

Modelele noastre speciale sunt conforme cu standardele şi reglementările aplicabile ale normelor de prevenire a accidentelor. La cerere se va acorda mărca GS şi certificat CE , de către un laborator de testare certificat. Va rugam sa ne adresati cererea dumneavoastră . Descrieti-ne locul dumneavoastra de munca

Descrieti-ne locul dumneavoastra de munca

Soluţile speciale ale echipei KRAUSE sunt gandite pentru aproape fiecare tip de urcare care poate fi rezolvata cu structuri din aluminiu şi concomitent să pună în aplicare si protecţia utilizatorului. Acestea sunt: